[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Fortrolighedspolitik
Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt.
Ved at navigere videre på sitet eller lukke boksen, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

ISO 12944 standarden

En hurtig introduktion til den vigtigste internationale standard for korrosionsbeskyttelse af stål med maling.

Alle stålkonstruktioner, faciliteter og installationer, der udsættes for atmosfæren, er under vand eller i jorden vil korrodere. De har derfor brug for beskyttelse. 

ISO 12944 er den vigtigste internationale standard for korrosionsbeskyttelse af stål med maling. Standarden består af en række instruktioner, der vejleder fagfolk for at opnå den påkrævede korrosionsbeskyttelse.

Udover vores egne retningslinjer og anbefalinger anser vi ISO 12944 for at være en af de vigtigste standarder til valg af det bedst egnede Hempel malingssystem til beskyttelse af strukturer, anlæg og installationer mod korrosion.


Brug af ISO-standarden som en hjælp til beskyttelse af dine aktiver

ISO 12944-standarden indeholder vigtige oplysninger vedrørende malingsteknologi, kriterier for valg af maling og krav til forbehandling af overflader. Den blev udviklet i 1990'erne, og den første udgave blev offentliggjort i 1998. Vi anvender den nuværende version af ISO 12944 for mange områder af vores virksomhed, fra forskning og udvikling til teknisk service og marketing.

En ny version af ISO 12944 er blevet udgivet i 2017 og 2018. Den opdaterede standard er blevet ændret på en række punkter vedrørende den anbefalede sammensætning af malingssystemer, herunder antallet af anbefalede lag, tørfilmtykkelser mv. Vi har nøje fulgt de seneste revisioner og er klar til at sikre en jævn overgang til den reviderede udgave af ISO 12944.

Mere information

Hvis du gerne vil have en bedre forståelse af ISO 12944 revisionen, kan du finde mere information i vores brochure, der sammenfatter de vigtigste ændringer.

For mere information om, hvordan du vælger det rigtige malingssystem til dine behov, kan du se vores pjece om emnet.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om ISO 12944, herunder hvordan vi arbejder med den hos Hempel, må du endelig kontakte os.

 

Kontakt

For yderligere information, kontakt

Produktsøgning