[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Industri

Hempels industrimalinger bruges i en lang række industrier, herunder vindmølleindustrien, infrastruktur, kemikalier og mange flere.

Hempel trækker på årtiers erfaring fra marinesegmentet og tilbyder korrosionsbeskyttende maling til stort set alle typer stålkonstruktioner.

Vores maling har en dokumenteret, langsigtet effekt og beskytter elementer i selv de mest udfordrende omgivelser. Vores maling er baseret på den nyeste teknologi og kan anvendes i både alkaliske og syreholdige omgivelser – og de yder dokumenteret korrosionsbeskyttelse, selv i de mest udfordrende situationer.

I løbet af kun få dage kan vi levere det rette produkt i en standardkulør (herunder RAL, NCS og BS) til dit projekt, også til mindre opgaver. Hempels kunder befinder sig over hele verden, så vores produkter lever op til internationale krav, og vores sortiment er tilgængeligt, hvor du har brug for det.

For mere information besøg vores corporate website.

+/-
 1. Olie og gas

   OG_sub

  Hempel er verdens førende producent og leverandør af kvalitetsmaling til olie- og gasindustrien både upstream og downstream. Vores malinger er kendt for at give særdeles god korrosionsbeskyttelse selv i verdens mest barske klimaer, og vi yder omfattende rådgivning om maling og påføring.

 2. Kraftværksindustrien

  Power_sub

  Vores omfattende produktsortiment og globale tilstedeværelse gør det muligt for os at imødekomme de forskelligartede behov i energibranchen, fra den strengt kontrollerede atomkraftværksindustri til det innovative vindenergisegment.

 3. Vindenergi

  Wind_sub

  Som leverandør til vindenergibranchen siden 1980 har vi samarbejdet med mange af branchens førende vindmølleproducenter om at udvikle et bredt udvalg af specialmalinger til alle vindmølledele, fra tårne og naceller på land til offshore fundamenter og vinger.

 4. Infrastruktur

  Infra_sub

  Vores beskyttende maling kan findes på millioner af overflader over hele verden, hvor de beskytter storstilede investeringer mod naturens tærende kræfter. Vores arbejde dækker alle dele af infrastruktursegmentet, fra broer og jernbanevogne til maskiner i havneområder og generelle byggeprojekter.

 5. Kemiske fabrikker

  Chem_sub

  Kemiske fabrikker
  Hos Hempel ved vi, at ikke to kemiske fabrikker er ens. Derfor betragter vi hvert projekt som unikt. Vi trækker på vores globale netværk af eksperter for at sammensætte det ideelle projektteam og arbejder tæt sammen med dig for at designe en malingsløsning til din fabriks specielle behov.

Hold kontakt med Hempel

Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om nye produkter, webinarer og branchens aktuelle emner fra Hempel, og for at sikre, at du altid er opdateret.

#keepintouch

Kontakt

For yderligere information, kontakt

Produktsøgning

newsletter_autumn_2018

Nyhedsbrev

Download og læs det seneste Hempel Industri Newsletter (Efterår 2018)

Download