[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Skibsmaling

Takket være vores omfattende program af gennemprøvede malinger og vores tekniske service kan Hempel hjælpe med at nedbringe udgifterne til brændstof, forlænge vedligeholdelsesintervallerne og reducere dokningsudgifterne.

Som global leverandør af malinger til sektorerne Marine, Industri og Dekorativ tilbyder Hempel både produkter af høj kvalitet og pålidelig teknisk rådgivning og vejledning vedr. påføring. Uanset om behovet er maling til nybygning, dokninger eller vedligeholdelse om bord, så bidrager vores produkter til at holde dit fartøj i førsteklasses stand længere – fra skroget under vandlinjen til last- og ballasttanke.

Gennemprøvet teknologi
Vores fokus på konstante forbedringer sikrer, at vores kunder altid har adgang til den seneste nye teknologi, tekniske service og de nyeste påføringsteknikker.

Alle vores malinger undergår omfattende tests – på laboratoriet, på vores testplatforme, der er placeret i havene rundt om på kloden og på testfartøjer – så du kan altid være sikker på, at vores malinger lever op til løfter og krav, også når der introduceres ny teknologi eller vedtages nye love.

Pålidelig rådgivning
En vellykket malingsløsning kræver kvalitet igennem hele processen lige fra den indledende specifikation og til påføringen og vedligeholdelsen.

Vores team af 600+ FROSIO/NACE-certificerede malingsrådgivere på skibsværfter over hele kloden sikrer, at du får den bedst mulige løsning og samtidig kan holde påføringsomkostningerne og tiden i dokken på et absolut minimum.

En pålidelig partner
Hos Hempel er det vores mål at være en langsigtet forretningspartner, som vores kunder kan stole på, og vi fokusere på at levere gennemprøvede produkter og services, der kan være med til at sikre, at vores kunder kan nå deres langsigtede forretningsmål.

Men, vi føler også, at vi har et ansvar, der rækker endnu længere end til det rent forretningsmæssige. Derfor investerer vi i udvikling af produkter, der kan hjælpe vores kunder med at nå deres miljømål, og vi bestræber os løbende på at reducere emissioner og spild fra vores egen produktion.

Gennem vores Hempel Foundation støtter vi også projekter forskellige steder i verden, der har til formål at give underprivilegerede børn adgang til uddannelse, så de kan konstruere en bedre fremtid for sig selv, deres familier og deres samfund.

Erfaring bag alt, vi gør
Hempel har leveret skibsmaling siden 1915. I dag er Hempel-navnet synonymt med pålidelig teknologi, kyndig teknisk service og troværdighed.

Vi lancerede verdens første antifouling bundmaling til skibsskrog i 1917. Og vi er stadig verdensførende inden for antifouling og teknologi til beskyttelse mod begroning, og vi har en omfattende liste med referencefartøjer over hele verden.

 

Welcome to a new kind of Ultra Strength

Discover how the new Hempadur Ultra-Strength Fibre can reduce your cargo hold maintenance costs!

Kontakt

For yderligere information, kontakt

Produktsøgning

Hempel SHAPE

Discover how Hempel's digital analytics tool SHAPE can improve your hull performance monitoring!