[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Container

Som en af verdens førende leverandører af  maling til containere findes vores maling overalt i verden på containere af alle typer og beskytter dem fra barske omgivelser og hård behandling og hjælper med at forlænge perioderne mellem vedligeholdelse.

Udover maling til nye containere har vi også en række malinger til reparations- og vedligeholdelsesarbejde, og vi arbejder tæt sammen med dig for at hjælpe med at strømline påføring eller vedligeholdelsesintervaller.

Avancerede produkter og teknisk ekspertrådgivning
Containere har ikke et fastlagt sæt påføringsparametre, så vi arbejder løbende på nye løsninger, der passer til de skiftende branchekrav.

Eksempelvis er EcoBoxcoat en vandfortyndbar containermaling lanceret i 2010, som du kan bruge på en eksisterende produktionslinje med 3-4 minutters kørselstid - uden væsentlige investeringer i linjemodifikationer.

Men vi leverer ikke kun maling, vi yder også teknisk ekspertrådgivning. Vores coating advisers er klar til at yde teknisk ekspertrådgivning i løbet af hele processen, fra at hjælpe dig med at vælge malingsløsning til at yde rådgivning på stedet til dig og dine malere.

Uanset om du ønsker en maling til en ny container eller at forlænge levetiden for dine ældre containere, har vi produkterne og ekspertisen, du har brug for.

Besøg vores corporate website for mere information om farvevalg og teknisk service.

Kontakt

For yderligere information, kontakt

Produktsøgning