[Skip to Content]
Countries

Find local office

Visit local website

Karriere

I Hempel tilbyder vi en bred vifte af globale karrieremuligheder. Vi stræber efter at give vores medarbejdere et godt sted at arbejde samt løbende mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi er til stede i mere end 80 lande og har over 5.000 medarbejdere i forskellige funktioner, såsom Salg, Marketing, Research & Development, Teknisk Service, Produktion & Logistik, Økonomi og IT. Vi er en global familie med et dedikeret fokus på kvalitet og et delt ønske om at gøre verdens strukturer lysere, stærkere og mere bæredygtige.

En innovativ og entusiastisk arbejdsstyrke er afgørende for vores succes og vores fremtidige eksistens som virksomhed, og vi har derfor har brug for medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer. Vi glæder os over forskellighed og tror på, at innovation kommer fra folk, der tænker forskelligt.

Vi ønsker dedikerede og åbne medarbejdere, som er ivrige efter at lære og i stand til at dele deres viden og omsætte idéer til konkrete resultater.

Fordele ved at arbejde for Hempel
Vi tilbyder vores medarbejdere en arbejdsplads med mulighed for at skabe balance mellem arbejds- og familieliv, ligesom vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger og fordelspakker samt mulighed for faglig og personlig udvikling.

Kompensation og fordelspakker varierer efter, hvor i verden du arbejder og følger lokale lovkrav. Under rekrutteringsprocessen vil vi informere dig om de specifikke pakker, der er relevante for dig.

Ledige stillinger

Evnen til løbende at rekruttere dygtige og engagerede medarbejdere over hele verden er afgørende for Hempels forretning og vækst. Du finder aktuelle ledige stillinger på vores corporate website.

Se ledige stillinger